چگونه همسر ایدهآلمان را انتخاب کنیم؟
انتخاب همسر ایده ال، یکی از مهم ترین و بزرگ ترین مؤلفهها در زندگی هر فردی به شمار می رود. برای انتخاب همسر ایده ال باید با دقت و صبر زیاد به پیش رفت، چرا که عجله اقدام کردن در این زمینه ممکن است آینده و آرامش هر کس را بشدت تحت شعاع خود قرار دهد.
انتخاب همسر ایده ال، یکی از مهم ترین و بزرگ ترین مؤلفهها در زندگی هر فردی به شمار می رود. برای انتخاب همسر ایده ال باید با دقت و صبر زیاد به پیش رفت، چرا که عجله اقدام کردن در این زمینه ممکن است آینده و آرامش هر کس را بشدت تحت شعاع خود قرار دهد. علاوه بر این، حساس ترین و سرنوشت سازترین رویدادهای مربوط به دوران جوانی، انتخاب همسر می باشد، که ممکن است این انتخاب، هر کس را در تعیین معیارهای مناسب و معتبر در مورد فرد مد نظر و تصمیم گیری نهایی در این زمینه دچار تعارض و بحران کند.
انتخاب همسر ایده ال، اولین گام مؤثر برای تشکیل خانواده و ازدواج محسوب می شود. انسان ها در ذات خود به دوست داشتن و دوست داشته شدن نیاز دارند، به صورتی که همین نیاز با ایجاد نوعی کشش روانی، آنها را به طرف جنس مخالف هدایت می کند. یک انتخاب موفق و مطلوب با یک زندگی مشترک موفق، رابطه مستقیم و تنگاتنگ دارد. برای تحقق این امر، در زمینه انتخاب همسر ایده ال، توجه به ملاک هایی لازم و ضروری می باشد که در ادامه به شرح آن می پردازیم.
ملاک های مهم و معتبر در انتخاب همسر ایده ال
یکی از فاکتورهای مهم و اساسی در انتخاب همسر ایده ال، ایمان و اخلاق نیکو می باشد. اخلاق خوب، اساس و شالوده یک زندگی خوب و موفق را به بهترین شکل ممکن بنا می کند. اخلاق خوب زمینه تفاهم، همکاری، تعامل مناسب و سازگاری را فراهم می سازد. باورهای صحیح و مذهب نیز در این زمینه بسیار مهم و تاثیر گذار است. اگر فردی برخوردار از ایمان و باورهای دینی نبود، فاقد ملاک های معتبر می باشد و مورد مناسبی برای انتخاب نخواهد بود.
این موضوع در تمام آموزه های دینی به شکل ویژه و مخصوص تاکید شده است. فاکتور مهم دیگر، اصالت و تناسب خانوادگی می باشد. به عبارتی دختر و پسر باید هم از نظر ارزش ها و هم از لحاظ اجتماعی دارای سنخیت و تناسب باشند. در نظر گرفتن تناسب و جایگاه اجتماعی خانواده ها بسیار حایز اهمیت می باشد. سلامت روحی و جسمی هر دو طرف نیز بسیار مهم و مؤثر است، به صورتی که یکی از شرط های لازم و ضروری برای انتخاب همسر ایده ال، صحت تندرستی و سلامت طرفین می باشد. ابتلا به بیماری های سخت و لاعلاج یا بیماری های روحی و روانی علاوه بر ایجاد بحران در خانواده، مانع ایفای وظایف زوج ها در برابر یکدیگر می شود.
میل و علاقه نیز یکی دیگر از ملاک های لازم برای انتخاب همسر ایده ال محسوب می شود. لحاظ نمودن این ویژگی، پیوند دهنده ازدواج و ادامه دهنده زندگی مشترک است. اگر میل و علاقه در ازدواج و زندگی مشترک وجود نداشته باشد، نارضایتی و عدم علاقه دو طرف نسبت به یکدیگر، تمام جوانب زندگی را تحت شعاع خود قرار می دهد و باعث بروز مشکلات عدیده در ادامه مسیر زندگی می گردد. توجه به موضوعات مالی و اقتصادی نیز برای شروع یک زندگی مشترک می تواند مهم و تاثیر گذار باشد.
مناسب نیست که خانواده های دختر و پسر از لحاظ مالی و طبقه اجتماعی دارای تفاوت اساسی باشند، چرا که اختلاف طبقاتی ریشه در مشکلات زیادی خواهد داشت، و تعارضات زیادی را با خود به همراه می آورد. تناسب تحصیلی نیز یکی از فاکتورهای مهم و مؤثر در این زمینه محسوب می شود. هم سطح بودن دانش دختر و پسر هر چقدر به هم نزدیکتر باشد، تفاهم و تعامل بیشتری را با خود به همراه دارد. زندگی با زن یا مرد تحصیل کرده مناسب و مطلوب می باشد، چرا که مشکلات و مسایل مربوط به زندگی با همدلی و درک طرفین زودتر و بهتر به نتیجه می رسد.
تناسب ظاهری هم باید مد نظر قرار گرفته شود. بر همین اساس فردی که برای زندگی مشترک در نظر گرفته می شود، باید از لحاظ ظاهری به گونه ای باشد که طرف مقابل از نگاه کردن به او، احساس خوب و خوشایند در او به وجود آید. در مقوله ازدواج، انسان کسی را که انتخاب می کند، باید ظاهرش برای او جذاب و دلنشین باشد، چرا که یک عمر فرد، قرار است هر روز و هر شب به چهره طرف خود نگاه کند. با توجه به آنچه که گفته شد دختر و پسر باید در زمینه های فکری و فرهنگی، سطح تحصیلات، شخصیت، سن، مسایل اقتصادی، موضوعات روحی و روانی، ظاهر و زیبایی کاملا با یکدیگر از تناسب و هماهنگی لازم و مناسب برخوردار باشند.
چگونه همسر ایدهآلمان را انتخاب کنیم؟
برای انتخاب همسر ایده ال، باید تمامی صفات و خصوصیات طرف مقابل را در نظر گرفت و به شناخت کامل از او رسید. در روابط موجود میان زن و شوهر همیشه عشق حرف اول و آخر را نمیزند. شاخصه های مهمی در پیشرفت و عمیق کردن یک رابطه مؤثر هستند. یکی از این شاخصه های مهم و بارز، هوش است. محک زدن قوه هوش و ادراک در طرف مقابل، در انتخاب راه درست و مدیریت زندگی بسیار حایز اهمیت می باشد. عشق، یکی از ارکان اصلی و اساسی یک رابطه به شمار می رود. عشق از زیبایی ظاهری به مراتب بالاتر و مهم تر می باشد.
برای تحقق این امر باید فردی را گزینش کنیم که از هر نظر شیفته و جذب او شویم. به طور معمول انسان ها بخاطر عشق، اقدام به ازدواج می نمایند. اما در هر رابطه ای مسایلی فراتر از عشق صرف وجود دارد. انسان به کسی نیاز دارد که برای آینده برنامه های مفید و مناسب داشته باشد. کسی که با ایجاد شوق و انگیزه، باعث تلاش بیشتر و دستیابی به اهداف مدنظر شود. کسی که مانند بازوی حرکتی، پویایی و پشتکار را به زندگی تزریق کند و موجبات آرامش روحی و جسمی کانون خانواده گردد.
انتخاب همسر ایده ال همراه با حس ناامیدی و اضطراب می تواند منجر به اشتباه بزرگ در زندگی شود. برای انتخاب همسر ایده ال باید چشم ها را بر روی ترس و نا امیدی به طور کامل بست. در بیشتر مواقع عشق خودش به وجود می آید، پس برای دوست داشتن کسی نباید خود را مجبور کرد. صرف احساس داشتن نسبت به کسی نمی تواند دلیل بر این باشد که شریک مناسبی هم خواهد بود.